jess-optiek-slide-team-4

Graag stellen we u voor aan het team van Jess Optiek in Weesp:

Errold Jessurun
Opticien, contactlensspecialist, audicien

Heeft ca. 30 jaar optiekervaring. In 1992 startte hij zijn eigen bedrijf: Jess Optiek. Houdt zich dagelijks bezig met de 3 facetten van Jess Optiek, t.w. brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Hij adviseert u graag over modieuze monturen, brillenglazen, soorten contactlenzen en hoortoestellen.

 

Christien de Boer
Optiek en administratief medewerker

Werkt vanaf het begin bij Jess Optiek, vooral achter de schermen, en is daar ook niet meer weg te denken. Zij werkt op dinsdag en donderdag de administratie bij, verzorgt de mailings en onderhoudt onze website.

 

Marissa van den Hazel
Contactlensspecialist

Is als jongste collega vanaf juni 2015 werkzaam bij Jess Optiek. Zij houdt zich dagelijks bezig met het oogmeten, adviseren van de juiste bril of contactlenzen en kan u ook alles vertellen over Nachtlenzen.

Sasja Peerdeman
Opticien

Is vanaf september 2009 werkzaam bij Jess Optiek. Eerst begonnen als leerling opticien en sinds augustus 2012 heeft zij haar studie afgerond en is zij gediplomeerd opticien. Het opmeten van uw ogen en het adviseren bij de aanschaf van een nieuwe bril zijn haar specialiteiten. Sasja helpt u graag en adviseert u de juiste oplossing.

 

Kees Gorter
Audicien

Is in september 2003 zijn opleiding tot audicien begonnen bij Jess Optiek. Vanaf juli 2006 mag Kees zichzelf gediplomeerd audicien noemen. Als Hoorprofs vakaudicien kan hij het juiste hoortoestel en/of hoorhulpmiddel adviseren.

Inez Calis
Opticien, contactlensspecialist, orthoptist

Werkt door-de-weeks bij de oogarts als orthoptiste en behandelt daar met name kinderen die slecht zien. Op de zaterdag werkt ze bij Jess Optiek en dat doet ze al vanaf september 1993. Zij houdt zich bezig met het aanmeten van brillen en contactlenzen en is een kei op het gebied van kinderogen.

 

Olivier Weve
Opticien, HBO-optometrist, contactlensspecialist

Heeft ca. 30 jaar ervaring in de optiek. Werkt vanaf eind 1997 bij Jess Optiek, en houdt zich dagelijks bezig met zowel het aanmeten en controleren van contactlenzen, alsook het oogmeten en het adviseren van de juiste bril.


Top