jess-optiek-slide-horen-1

Ook voor uw gehoor naar Jess Optiek

U geniet van het leven, maar u krijgt signalen van uw omgeving over uw gehoor. Meten is weten. In Weesp bij Jess Optiek kunt u uw gehoor testen. Herkent u dat u weleens gesprekken niet goed kan volgen of dat u de grap mist tijdens dit gesprek? Bezoek onze winkel en wij zorgen ervoor dat deze situaties verledentijd worden! Bent u benieuwd naar de huidige kwaliteit van uw gehoor, dan kunt u vrijblijvend uw gehoor laten testen.

De beste hoortoestellen in Weesp

Hoortoestellen zijn er in diverse soorten en maten. Dankzij continu onderzoek komen er steeds weer nieuwe en meer geavanceerde toestellen op de markt. In het algemeen komt het erop neer dat de toestellen steeds kleiner worden en de mogelijkheden om ze op persoonlijke situaties af te stemmen steeds groter. Wie zegt dat een hoortoestel voor iedereen zichtbaar is?

Wilt u meer weten over onze hooroplossingen? Maakt u dan geheel vrijblijvend een afspraak voor advies of laat eens uw gehoor testen door één van onze gediplomeerde audiciens. Bespaar tijd om naar een opticien én audicien te gaan, bij ons doet u het tegelijkertijd.

Kom langs in de winkel

Jess-Optiek-Artikelbeelden-Horen-1

Lees meer over hoorproducten


Top